gallery/handtekening zwart kleiner

Goedendag,
Mijn naam is Bernadette Tielen. Geboren en getogen in Zevenbergen, waar ik overigens nog steeds woonachtig ben. Hier woon ik samen met Joost en kat Jack. In mijn vrije tijd houd ik ervan om leuke dingen samen met vriend(din)en te doen, te sporten, en sinds enkele jaren maak ik samen met Joost de mooiste reizen. Duiken doen we erg graag wanneer we in het buitenland zijn.

Mijn passie voor fotografie is dan ook al reizend begonnen. De verschillende natuur en cultuur vastleggen, smaakte naar meer. Een cursusje hier, een cursusje daar en voor dat je het weet, fotografeer je niet alleen meer op vakantie…
Tijd voor een volgende stap; ik besloot de opleiding fotografie te gaan volgen aan de school voor Fotografie te Breda, die ik in februari 2016 succesvol heb afgerond.

 

Waarom fotograferen zo leuk is?
Het is een uitdaging om op dat éne moment het beste in iemand naar boven te halen. Letten op iemands houding, de kleinste details, maar tegelijkertijd het plezier en de ontspanning behouden, wat een foto vaak zo krachtig maakt en natuurlijk het eindresultaat.

gallery/portretjes-8404kleiner