gallery/handtekening zwart kleiner

Familie

Eigenlijk is elk moment er één om vast te leggen. Naast de bovenstaande opties, zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere gelegenheden om foto's te maken. Wil je een bedrijfsraportage maken met de mooiste beelden van hetgeen jouw bedrijf zich mee bezighoudt? Ga je trouwen en zoek je nog een fotograaf? Of is er een feest dat je graag vastgelegd wilt hebben? Ook hiet ben ik zeker voor in!
Bekijk de voorbeelden door hiernaast op de link te klikken!

Staat jouw idee hier niet tussen? Geen probleem; neem gerust contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden. Mijn portfolio is groeiende en daarbij is alle hulp meer dan welkom!

Wat is er dierbaarder dan je eigen familie? Trommel alle familieleden op voor een speciale shoot waarbij iedereen aanwezig is! Ook leuk om cadeau te doen aan (groot) ouders of om (zelf) aan de muur te hangen. Van klein tot groot, oud tot jong. Iedereen staat erop!
Deze shoot kan alleen op locatie worden gemaakt.
Wegens privacy redenen kunt u hier niet verder klikken naar mijn portfolio.

Een moment om nooit te vergeten. Jullie kleine is geboren en jullie zitten op de spreekwoordelijke roze wolk. Leg de eerst momenten vast; het gaat allemaal al snel genoeg! Een hele mooie herinnering voor later. Voor deze shoot kom ik bij jullie thuis.
Bekijk de voorbeelden door hiernaast op de link te klikken!

Een gezinsshoot zegt het al. Met jullie eigen gezinnetje gezellig samen op de foto.
Deze shoot kan zowel in de studio als op locatie worden gemaakt.
Bekijk de voorbeelden door hiernaast op de link te klikken!

Het portret is bij iedereen een bekend genomeen. Denk hierbij aan een mooie foto van jezelf; 
dat kan een informele foto zijn, maar misschien ben je op zoek naar iets professioneler? Bijvoorbeeld een foto voor je LinkedIn of Facebook profiel? Het is namelijk ook mogelijk om een zakelijk portret te schieten.
Naast portretten van mensen kun je ook een portret laten maken van je huisdier. Lukt het om deze stil te laten zitten? Ik ga de uitdaging graag met je aan!
Tenslotte valt ook hiet een zwangerschapsshoot onder. Ben je zwanger en wil je dit bijzondere moment voor eeuwig vastleggen? Maak dan een afspraak.
De portretfoto's kunnen zowel in de studio als op locatie worden gemaakt.
Bekijk de voorbeelden door hiernaast op de links te klikken!

Een foto "out-of-the-box". Door juist in een box te worden gefotografeerd. Dit geeft een uitzonderlijke sfeer! Deze shoot kan uitsluitend in de studio worden gemaakt.
Bekijk de voorbeelden door hiernaast op de link te klikken!